برای شادابی پوست از ۶ موادغذایی غافل نشوید
۶ گزینه غذایی را برای حفظ شادابی پوست به سبد غذایی خود بیفزایید
گردو:
منبع خوبی از اسید های چرب امگا ۳ برای مرطوب نگهداشتن پوست و مو است
بلغور جو:
مصرف جو برای کاهش سرعت تشکیل چین و چروک های صورت مفید است و باعث کاهش التهاب بدن و کاهش قندخون نیز میشود
جوانه بروکسل:
منبع خوبی از ویتامین A برای مرطوب نگهداشتن موها و پوست است.این گیاه منبع عالی از فولات نیز بوده و مصرف آن از اثرات مضر نور خورشید به طور چشمگیری جلوگیری میکند
کیوی:
کیوی سرشار از ویتامین ث است و دریافت سطوح بالای ویتامین ث منجر به کاهش چین و چروک های صورت و خشکی پوست میشود
ماهی قزل آلا:
این نوع ماهی منبع غنی از اسید های چرب امگا۳ برای تقویت پوست و افزایش انعطاف موهاست
کلم پیچ:
از سبزیجات تیره رنگ قدرتمند با خاصیت آنتی اکسیدانی است.ویتامین A موجود در این سبزی به تولید سبوم کمک میکند و منجر به افزایش رطوبت موها میشود