این میوه ی شب یلدایی را دست کم نگیرید!!
آیا از ویتامینی که فقط در هندوانه وجود دارد باخبرید؟
از شما که در آستانه ی شب یلدا هستیم میپرسم آیا میدانید که چرا هندوانه دانه هایش در تمام میوه پخش میباشد اما خربزه و طالبی و بقیه ی میوه های خانواده ی melon دانه هایشان در وسط یک جا جمع هستند؟!؟
دانه یا همون تخم طالبی و خربزه و … خاصیتی مانند دانه ی هندوانه ندارند و لازم نیست همراه میوه خورده شود؛اما تخم هندوانه ویتامین B16دارد که در مابقی مواد غذایی یافت نمیشود و این ویتامین کمیاب، خاصیت اعجاب انگیز ضد سرطانی دارد.
خداوند با قرار دادن تخم هندوانه بصورت نامنظم در داخل این میوه خواسته مااین تخم ها را با شیرینی و گوارایی هندوانه میل کنیم تا هم لذت میوه ای خوش طعم را درک کنیم هم به سرطان مبتلا نشویم
اما از کودکی به ما گفته شده هرکسی تخم هندانه بخورد کچل میشود! این شایعه زمانی در کشورهای جهان سوم پخش شد که داروی ضد سرطان فوق العاده گرانقیمت اسرائیلی وارد بازار شد.
جالب است بدانید که یهودی های اسرائیل هندوانه رو با تخمش استفاده میکنند… دقیقا به همین خاطر میباشد که در اسرائیل کسی به سرطان مبتلا نمیشود و در کشورهای مسلمان نشین خاورمیانه، آمار مرگ و میر ناشی از سرطان روز بروز بالاتر میرود
حال ما در اینجا به برخی از خواص دیگر هندوانه و دانه های آن اشاره میکنیم تا از خوردن این میوه ی اعجاب انگیز غافل نشوید:
مصرف مغز تخم هندوانه به مقدار ۳۵ گرم در روز برای درمان
سوزش ادرار،زخم مثانه،زخم معده،خلط خونی،خونریزی ریه و تسکین سرفه مفیداست
برای درمان سنگ کلیه
قطعه ای هندوانه را با پوست و تخمه خرد کرده، مدتی آرام بجوشانید تا آب آن غلیظ شود و آنرا صاف کنید به این آب صاف کرده کمی سرکه بیافزایید وبه تدریج مصرف کنید
تخمه هندوانه دشمن پوکی استخوان
کلسیم موجود در تخم هندوانه میتواند در پیشگیری از پوکی استخوان مفید باشد همچنین ترکیبات موجود در این تخمه از ابتلا به کمخونی جلوگیری میکند
هندوانه میوهای است که حاوی میزان بالایی الکترولیت سدیم و پتاسیم است که آن را از طریق عرق دفع میکنیم
همچنین سرشار از ویتامینهای B است که برای تولید انرژی حیاتی هستند.
بهترین زمان مصرف هندوانه، بین دو وعده غذا یعنی تقریبا سه ساعت بعد از غذا و یک ساعت قبل از غذا است
وعده گوشتی برای افراد گیاه خوار
اگر هندوانه را روی منقل کباب یا در ماهیتابه سرخ کنید،ساختاری شبیه به گوشت بخود میگیرد و میتواند جایگزین گوشت در رژیم افراد گیاهخوار باشد.این غذا طعم دلپذیری نیز دارد
از پوست تا تخمه اش معدن خواص است
پوست هندوانه: درمان آفت دهان
هندوانه: تب بُر، ضد ورم بارداری
تخم هندوانه: درمان نفخ، استخوان ساز، درمان عفونت ادرار، اشتها آور
هندوانه میوه ای مخصوص ورزشکاران
خوردن این میوه،طراوت و شادابی ایجاد میکند و منبع غنی از ویتامین C است.همچنین هندوانه ذخیره آب فوق العاده ای است که مانند یک آبادی در وسط بیابان،امیدوارکننده است
آهن هندوانه
آهن هندوانه باعث کاهش کم خونی می شود هندوانه دارای قند طبیعی می باشد که این قند فعالیت مغز کودک را افزایش می دهد
هندوانه سرفه های ناشی از سرماخوردگی را رفع میکند و بسیاری به هندوانه مرهم سینه درد و گلودرد میگویند.هندوانه دشمن درجه یک انواع سرطان است
پوست سفید هندوانه را دور نریزید
به درمان بیماریهای قلبی کمک میکند، سیستم ایمنی را تقویت کرده، ضد خستگی، فشار خون بالا ،دیابت و سکته است.معده و ماهیچه ها را تقویت کرده و ضد سرطان پروستات است
با توجه به اینکه امروزه همه ما درمعرض امواج وای فای هستیم، قسمت سفیدی هندوانه راحتما بخورید! سفیدی هندوانه با افزایش قدرت سیستم ایمنی، از بدن(بخصوص بدن کودک) دربرابر عوامل سرطانزا محافظت میکند
هندوانه کودکان و مادران شیرده
هندوانه برای تب سوزان کودک آب روی آتش است. هندوانه مرهم گلودرد، سرفه و سرماخوردگی است.تخم هندوانه برای کودک اشتهاآورست و کرم و انگل را نابود میکند!
برای زنان باردار، ورم بارداری را به طرز عجیبی کم میکند!
برای مادران شیرده، هندوانه بشرطی که قبل از غذا خورده شودشیر را زیاد میکند! البته هندوانه را باید با دانه اش خورد تا نفخش گرفته شود!
روشی ساده برای تشخیص هندوانه
اگر دُم هندوانه خشک بود یعنی میوه به طور کامل رسیده است
امااگر این دنباله سبز بودیعنی میوه زودتر از موعدچیده شده وهنوز به طورکامل نرسیده است.
هندوانه نر کشیدهتر و آبدارتر است در حالیکه هندوانه ماده دایرهای شکل و شیرینتر است
وقتی هندوانه باز میشود و درداخل آن، شکافهای زیادی وجود داشته باشد دراین صورت فرآوری شده است
در این تحقیقات آمده است که خوردن این نوع هندوانه، موجب رشد تومورهای بدخیم در بدن میشود، همچنین میتواند هضم را با مشکل روبرو کند و موجب حالت تهوع و اسهال شود
نکته آخر اینکه:
هندونه نبریده رو نباید داخل یخچال گذاشت چون در یخچال ماده بتاکاروتن هندوانه که در بدن به ویتامین A تبدیل میشود از بین میرود ولی در درجه حرارت اتاق آنتی اکسیدان های آن حفظ میشود