فلسفه تحریم زنا چیست ؟

0 16

خداوند برای زندگانی بهتر برای بشر غرایزی را در وجود او قرار داده است که هر یک از آنها باید به گونه ای شایسته ارضا شود . یکی از غرایز اصیل انسانی ، غریزه شهوت است . وجود این غریزه نه تنها در انسان بلکه در حیوانات نیز ضامن بقای نوع و حفظ آنها از نابودی است . در اینکه اصل وجود این غریزه در آدمی دلیل استفاده از آن است تردیدی نیست ، ولی سخن در اینجا است که آیا از این غریزه باید آزادانه و بی حساب استفاده شود یا دارای حدودی شرعی و دینی است ؟
خداوند می فرماید : « لاتَقْربُوا الزّنا اِنَّهُ کَانَ فاِحَشهً وَ ساءَ سَبیلاً ؛ به زنا نزدیک نشوید ؛ زیرا بسیار زشت و راه بد [و خطرناکی ] است » . قرآن مجید زنا را عملی بسیار زشت و نشانه انحراف از مسیر فطری انسانیّت معرّفی کرده است . بدیهی است اگر انسان از طریق مشروع و انسانی ( ازدواج ) از غریزه شهوت استفاده کند ، علاوه بر زنده شدن حسّ خویشتن داری در او ، در پرتو تشکیل خانواده با خاطری آسوده از نتایج زندگی یی آبرومند و خردپسنداانه و انسانی برخوردار می شود و فرزندانی {P – سوره اسراء ، آیه ۳۲ . P}
شایسته تربیت خواهد کرد . امّا اگر بهره گیری از غریزه شهوت بر پایه آزادی و بی بندوباری استوار گشت و حدّ و مرزی برای آن منظور نشده بقای نسل مختل می شود و ارکان شخصیّت های افراد در هم شکسته خواهد شد . گواه زنده این حقیقت ، آمار وحشتناکی است که از غرب درباره تماس های غیرقانونی و نامشروع در دست است . همین آزادی بی حساب است که این همه مشکلات را در زندگی باعث شده و زندگی را به کام بشر تلخ و ناگوار ساخته است .

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.