روش تهیه پای پوره سیب زمینی با مایکروفر

مواد مورد نیاز :
گوشت چرخ کرده 450 گرم
سیب زمینی 900 گرم
تخم مرغ 1 عدد
پنیر پیتزا 150 گرم
پیاز 1 عدد
آرد سفید 15 گرم
رب گوجه فرنگی 15 گرم
آب 0.09 لیتر
شیر هموژنیزه 0.15 لیتر
کره 150 گرم
روغن 15 گرم
فلفل قدری
نمک قدری

طرز تهیه پای پوره سیب زمینی با مایکروفر
ابتدا پیاز را خرد کرده و روغن به ان اضافه نمایید و مدت 3 دقیقه داخل مایکروفر با قدرت 100% قرار دهید . سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و مدت 2 دقیقه دیگر داخل مایکروفر بگذارید و در این مدت یکبار مخلوط گوشت و پیاز را هم بزنید. حالا آرد ، نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را که در آب حل کرده اید به ان اضافه کنید و درب آن را گذاشته و مدت 10-8 دقیقه داخل مایکروفر با قدرت 100% قرار دهید و در این فاصله آن را 2 بار هم بزنید .
سیب زمینی ها را پوست کنده و به ابعاد ریز خرد کنید و داخل یک ظرف پیرکس جداگانه بریزید و حدود 100 میلی لیتر از شیر را روی آن بریزید و روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و روی پوشش را سوراخ کنید و مدت 17-15 دقیقه داخل مایکروفر با قدرت 100% قرار دهید. پس از این مدت ظرف را از مایکروفر بیرون آورده و برای مدت 5 دقیقه روی آن را بر ندارید ، سپس سیب زمینی ها را نرم کرده و با تخم مرغ ، شیر باقی مانده و کره مخلوط نموده روی گوشت پهن کنید و روی آن پنیر پیتزا بپاشید و مدت 4-3 دقیقه داخل مایکروفر با قدرت 100% قرار دهید تا پنیر آب شود.