روش تهیه بیسکویت ساه (نان شیرینی های قالبی)

مواد مورد نیاز :
روغن به مقدار کم
آرد بدون مخمر ۱۵۰ گرم
آرد ذرت ۲۵ گرم
شکر نرم ۵۰ گرم
کره ۱۱۵ گرم
به اندازه ۶۰ عدد تهیه می شود .

طرز تهیه:
1- فر را از قبل ، با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد 350 درجه فارنهایت گرم کنید . سینی مخصوص فر را هم با کمی روغن چرب کنید .
2- آرد بدون مخر و آرد ذرت و شکر را با هم در ظرفی بریزید . کره را تکه تکه کرده ، به ای مخلوط اضافه کنید و کاملاً به هم بزنید و کره و آرد و شکر را با هم مخلوط کنید تا به صورت یکنواخت در آیند .
3- این مخلوط را کمی ورز دهید . روی سطح مورد نظر آرد بپاشید و خمیر را روی این سطح به ضخامت 5 میلی متر باز کنید . با کمک قالب های مخصوص ،از این خمیر به اشکال گوناگون جدا کنید.
4- آن ها را در سینی فر بچینید . اگر دوست دارید ، می توانید کمی شکر روی آن ها بپاشید . به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملاً طلایی شوند .سپس سینی را از داخل فر بیرون آورده ، بگذارید تا سرد شود .
5- یک یا دو تا از این نان شیرینی ها را به کودک بدهید . باقی مانده آن ها را در یک ظرف پلاستیکی تا بیش از یک هفته نیز می توانید نگه دارید .
نکته:
این نان شیرینی ها را به خوبی می توان تا سه ماه نیز در فریزر نگه داری کرد . اگر می خواهید آن ها را در فریزر بگذارید ، آن ها را کاملاً بسته بندی کنید و در ظرف در بسته ای قرار دهید تا طعم غذاهای موجود در فریزر را به خود نگیرند .