طرز تهیه خوراک گوشت مرغ و کرفس

مواد لازم :
گوشت ران مرغ بدون پوست و استخوان ۱۷۵ گرم
پیاز یک چهارم عدد
هویج ۲۲۵ گرم
کرفس ۷۵ گرم
روغن ۱ قاشق چای خوری
پوره سبزیجات گیاهی ۲ قاشق چای خوری
آب ۱ پیمانه / ۲۵۰ میلی لیتر
به اندازه ۲.۵ پیمانه ( ۶۰۰ میلی لیتر ) تهیه می شود .

طرز تهیه:
1- گوشت مرغ را با آب سرد بشویید وآن را ،خرد کنید .
2- سبزیجات را پوست گرفته ، بشویید و سپس خرد کنید .
3- روغن را در یک قابلمه داغ کنید . گوشت مرغ و پیاز را در آن تفت دهید . هویج ، کرفس ، پوره گیاهی و آب را به آن اضافه کنید . بگذارید تا به جوش آید . سپس در ظرف را ببندید و بگذارید به مدت 20 دقیقه با حرارت ملایم بپزد تا همه مواد تردشوند .
4- مواد پخته شده را در مخلوط کن بریزید تا به صورت یکدست درآیند . برای استفاده از مخلوط کن ، ابتدا مواد پخته شده را در آن بریزید و سپس قسمت مایع غذا را به آن اضافه کنید .
5- - با قاشق ، مقدار کمی از آن را در ظرفی بریزید . پیش از آن که غذا را به کودک بدهید ، دمای آن را امتحان کنید . اگر لازم است بگذارید تا سرد شود .
6- - باقی مانده غذا را بسته بندی کرده ، هر چه سریعتر در یخچال قرار دهید . ظرف مدت 24 ساعت آن را مصرف کنید .
می توان آن را در فریزر هم نگه داری کرد .
نکته:
مطمئن شوید که آب گوشت زیاد سدیم نداشته باشد .