طرز تهیه خوراک گوشت بره و سیب

مواد لازم

گوشت بره بدون چربی ۱۷۵ گرم
سیب زمینی ۱۷۵ گرم
زردک یا شلغم زرد ۱۷۵ گرم
پیاز یکچهارم عدد
سیب پوست کنده یک دوم عدد
آب ۱.۲۵ فنجان / ۳۰۰ میلی لیتر
ادویه به مقدار لازم
به اندازه ۲.۵ پیمانه ( ۶۰۰ میلی لیتر ) تهیه می شود .

طرز تهیه:
1- از قبل ، فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید . گوشت را با آب سرد بشویید. چربی آن را جدا کرده ،و سپس خرد نمایید . سبزیجات را پوست گرفته ، خرد کنید سیب را هم پوست کنده ، هسته های آن را بگیرید و سپس خرد کنید .
2- گوشت ، سبزیجات ، سیب ، آب و ادویه را در ظرف مخصوص فر بریزید . در آن را ببندید و بگذارید تا به جوش آید . یکی دو بار هم آن را هم بزنید .
3- به مدت یک ساعت و ربع آن را در فر قرار دهید تا گوشت ترد و نرم شود . سپس مواد پخته شده را در مخلوط کن بریزید تابه صورت یکدست درآیند
4- با قاشق مقدار کمی از آن را در ظرفی بریزید . پیش از آن که غذا را به کودک بدهید ، دمای آن را امتحان کنید . اگر لازم است بگذارید تا سرد شود .
5- باقی مانده غذا را بسته بندی کرده، هر چه سریعتر در یخچال قرار دهید . ظرف مدت 24 ساعت آن را مصرف کنید .
* می توان آن را در فریزر نگه داری کرد .
نکته:
به جای استفاده از فر ، می توان غذا را در قابلمه به مدت 40 دقیقه پخت