طرز تهیه خوراک گوشت بره وسبزیجات

مواد لازم :
سیب زمینی ۱۱۵ گرم
هویج ۱۱۵ گرم
شلغم زرد ۱۱۵ گرم
تره فرنگی ۵۰ گرم
فیله گوشت بره ۱۱۵ گرم
آب یک و یکچهارم پیمانه / ۳۰۰ میلی لیتر
ادویه به مقدار لازم
به اندازه ۲.۵ پیمانه ( ۲۰۰ میلی لیتر ) تهیه می شود .

طرزتهیه:
1- سیب زمینی ، هویج و شلغم زرد را پوست بگیرید ، بشویید و خرد کنید . یک برش طولی هم به تره فرنگی بزنید ، آن را شسته و خرد کنید . همه سبزیجات را در قابلمه بریزید . چربی های آن را جدا کنید و سپس به صورت تکه های کوچک خرد کنید
2- گوشت بره را با آب سرد بشویید ،
3- گوشت ، آب و رزماری را به مواد داخل ظرف اضافه کنید ، بگذارید تا به جوش آید در ظرف را ببندید تا به مدت 30 دقیقه با حرارتملایم بجوشد و گوشت کاملا ًپخته شود.
4- این مواد را در مخلوط کن بریزید تا به صورت یکدست درآیند .
5- با قاشق مقدار کمی از آن را در ظرفی بریزید . پیش از آن که غذا را به کودک بدهید ، دمای آن را امتحان کنید . اگر لازم است بگذارید تا سرد شود .
6- باقی مانده غذا را بسته بندی کرده، هر چه سریعتر در یخچال قرار دهید . ظرف مدت 24 ساعت آن را مصرف کنید .
* می توان آن را در فریزر هم نگه داری کرد .