طرز تهیه لازانیا گیاهی

مواد لازم:
– خمیر لازانیا 250 گرم
– پیاز حلقه حلقه 2 عدد
– روغن زیتون 4/1 فنجان
– کدو پاک شده و حلقه شده 4 عدد
– قارچ خرد شده 250 گرم
– سیر خرد شده 3 حبه
– پنیر پیتزا 250 گرم
– نمک و فلفل به مقدار لازم
– پودر آویشن 1 قاشق غذاخوری
– آرد 2 قاشق غذاخوری
– شیر 2 پیمانه
– کره 60 گرم

طرز تهیه:
ابتدا سس سفید را آماده می کنیم به این ترتیب که آرد و کره را روی حرارت تفت می دهیم و سپس شیر را اضافه می کنیم هم می زنیم تا صاف و یکدست شود و مایه رقیقی بدست آید .
برای لازانیا بهتر است سس سفید رقیق باشد .
سپس به ترتیب مواد را آماده می کنیم : روغن زیتون را در تابه گرم می کنیم و پیاز را به مدت 5 الی 7 دقیقه تفت می دهیم تا پیاز نرم شود سپس کدو ،قارچ و سیر را در آن می ریزیم و به مدت 10 الی 12 دقیقه بهم می زنیم و نمک و فلفل را اضافه می کنیم . یک ظرف نسوز را کنار می گذاریم ،از مایه سس سفید به اندازه 2 قاشق غذاخوری کف ظرف ریخته و یک لایه از لازانیا روی آن قرار می دهیم و به ترتیب روی آن 3/1 مخلوط پنیر ،3/1 مخلوط سبزی و 3/1 از سس را که آماده کرده بودیم به صورت سه لایه روی ورقه های لازانیا می چینیم و به همین ترتیب از مواد می پوشانیم و روی آخرین لایه پنیر پیتزا می پاشیم .سینی را درون فر 400 درجه فارنهایت قرار می دهیم به مدت 30 الی 40 دقیقه.