روش فیله مرغ و میگو بادامی

مواد مورد نیاز:
فیله‌مرغ 100 گرم
میگو پاک شده هفت عدد
سس سویا دو قاشق غذاخوری
سیر 30 گرم
پیاز خرد شده 40 گرم
فلفل‌رنگی حلقه شده 60 گرم
بادام‌هندی 50 گرم
قارچ حلقه شده 60 گرم
روغن‌مایع 60 گرم
روغن‌کنجد دو قاشق غذاخوری
زنجبیل حلقه شده تازه به میزان لازم

طرز تهیه فیله مرغ و میگو بادامی
در تابه از قبل گرم شده کمی روغن‌مایع ریخته، فیله‌مرغ قطعه شده را درون آن می‌اندازیم و با حرارت زیاد آن را می‌پزیم سپس میگو را به مدت سه دقیقه با فیله‌مرغ می‌پزیم آن‌گاه آن را کنار گذاشته و دوباره در تابه دیگری تمامی سبزی‌ها و بادام‌هندی‌ها را به مدت پنج دقیقه با حرارت زیاد تفت داده، فیله‌مرغ و میگوی از قبل پخته شده را همراه با سس سویا به تابه اضافه کرده و در آخر، روغن‌کنجد و زنجبیل را به تمامی مواد اضافه کرده و آن را سرو می‌کنیم.