طرز پخت ماهی اندونزی

مواد مورد نیاز:
– ماهی 2 عدد
– زنجبیل تازه 1 قاشق غذاخوری
– نارگیل تازه 4 قاشق غذاخوری
– روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
– سس گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
– سس سویا 2 قاشق غذاخوری
– شکر 1 قاشق غذاخوری
– نمک 1 قاشق چایخوری
– سیر 2 حبه – فلفل قرمز ( چیلی ) 1 عدد
– پیازچه 4 ساقه
– سرکه سیب 2 قاشق غذاخوری
– پنیر پارمیزان 150 گرم
– پوره سیب زمینی 2 پیمانه
– شیر نارگیل 100 سیسی

طرز تهیه ماهی اندونزی:
ماهی را تمیز کرده داخل شکم آنرا خالی می کنیم و پس از آنکه خوب شسته شد می گذ اریم تا آب آن رفته با دستمال خشک می کنیم . سپس تمام مواد( زنجبیل تازه ، نارگیل ، روغن زیتون ، سس گوجه فرنگی ، سس سویا ، شکر ، نمک ، سیر ، فلفل قرمز وپیازچه ) را با هم میکسر کرده سس مخصوص را آماده کرده و داخل شکم ماهی مالیده سپس با پوره سیب زمینی پر کرده داخل ظرف گذاشته در فر با دمای 350 درجه بمدت 30 دقیقه بپزد.