طرز تهیه کوفته برنجی

کوفته برنجی
غذای محلی یزدی ها

مواد لازم:

    برنج: 100 گرم
    گوشت چرخ کرده گاو یا گوسفند: 500 گرم
    آرد نخودچی:» 100 گرم
    پیازچه: 50 گرم
    جعفری: 50 گرم
    شبت: 50 گرم
    رازیانه: 50 گرم
    نعناع: 50 گرم
    ترخون: 50 گرم
    لپه: 100 گرم
    تخم مرغ: 3 عدد
    رب گوجه فرنگی: 2 تا 3 قاشق سوپ خوری
    پیاز داغ: به مقدار لازم
    گردو: 100 گرم
    زرشک: 100 گرم
    فلفل: به مقدار لازم
    نمک: به مقدار لازم

 غذاهای محلی؛ گلستان، یزد و آذربایجان شرقی
 
طرز تهیه:

1. برنج را با مقداری آب و نمک روی شعله قرار دهید تا نرم شود. سپس آب آن را خالی کنید. همین کار را در مورد لپه نیز تکرار کنید.

2. سپس برنج، لپه، آرد نخودچی، گوشت، تخم مرغ، فلفل و نمک را خوب با هم مخلوط کنید. سبزی ها را خرد و با بقیه مواد مخلوط کنید. سپس از مواد مخلوط شده گلوله های کوچکی درست کنید و وسط گلوله ها مقداری زرشک،گردو و پیاز داغ قرار دهیدم.

3. مقداری پیاز داغ را با 5 تا 6 پیمانه آب، نمک، فلفل و زردچوبه یا رب گوجه فرنگی روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. کوفته ها را در آب داغ قرار دهید و چند دقیقه حرارت دهید. بعد شعله را کم کنید و بگذارید کوفته ها کاملا بپزند.