طرز تهیه رشته پلو؛ غذای محلی قشمی ها

مواد لازم:

    برنج (آّبکش شده): 2 پیمانه
    عدس (پخته): یک پیمانه
    مرغ (پخته و ریش ریش شده): یک پیمانه
    گردو: به مقدار لازم
    پسته: به مقدار لازم
    بادام: به مقدار لازم
    ادویه مخصوص (برگ بو، زیره سبز و سیاه، ادویه مخصوص پلوی قشمی، دارچین و هل): به مقدار لازم
    رشته فرنگی (رشته سوپی): یک و نیم پیمانه
    زعفران: به مقدار لازم
    روغن یا کره: به مقدار لازم

 غذاهای محلی ایران؛ از اصفهان تا قشم
 
طرز تهیه:
1. ابتدا رشته فرنگی ها را با مقداری روغن یا کره سرخ کنید. باید کاملا سرخ و رنگ آن تیره شود. تمام ادویه ها را به رشته ها اضافه کرده و کمی تفت دهید.
 
2. مغزها (گردو، پسته و بادام) را که با مقداری گلاب به مدت نیم ساعت خیس کرده اید به مواد اضافه کنید. سپس مرغ پخته شده را اضافه کرده (به جای مرغ از گوشت هم می توانید استفاده کنید).
 
3. عدس پخته شده را به مواد اضافه کرده و 2 تا 3 دقیقه مواد را با حرارت کم سرخ کنید. در کف قابلمه مقداری روغن ریخته و سپس یک ردیف برنج و روی آن یک ردیف از مواد بریزید و مجددا به همین ترتیب مخلوط را لا به لای برنج ریخته و در آخر مقداری زعفران دم کرده را روی آن ریخته و در قابلمه را گذاشته و تقریبا به مدت 45 دقیقه با حرارت ملایم بگذارید تا برنج دم بکشد.