طرز تهیه خورش بامیه

مواد لازم:

        بامیه: ۲۵۰ گرم
        گوجه فرنگی: ۳ عدد متوسط
        بادام هندی: ۵ الی ۱۰ عدد
        فلفل تند سبز: ۱ عدد
        زنجبیل: ½ قاشق چایخوری
        سیر: ۲ حبه
        کشک: ۴ قاشق غذاخوری
        پیاز: ۱ عدد بزرگ
        پودر گشنیز و زیره: ۲ قاشق چای خوری
        زردچوبه: ¼ قاشق چایخوری
        پودر فلفل قرمز: ½ قاشق چای خوری
        دانه رازیانه: ¼ قاشق چای خوری
        برگ گشنیز خرد شده: ۱ و ½ قاشق غذاخوری
        روغن: ۲ قاشق غذاخوری + ۱و ½ قاشق غذاخوری
        نمک: به مقدار لازم

 دستور تهیه خورش بامیه تند
 
دستور تهیه:
1. بادام هندی ها را آسیاب کنید. سپس فلفل سبز، زنجبیل و سیر را آسیاب کنید و کنار بگذارید. در آخر گوجه فرنگی ها را در همان ظرف آسیاب پوره کنید و جداگانه کنار بگذارید.
دستور تهیه خورش بامیه تند

2. سر و ته بامیه ها را بزنید و در اندازه های ۳ سانتیمتری نصف کنید. ۱ و ½ قاشق غذاخوری روغن را داخل تاوه بریزید و داغ کنید. سپس بامیه ها را در روغن بریزید و مقداری نمک روی آن بریزید.
دستور تهیه خورش بامیه تند

3. بامیه ها را سرخ کنید تا کمی تیره و اندازه آن ها کوچک شود. گاز را خاموش کنید و بامیه ها را در ظرف دیگری بریزید.
دستور تهیه خورش بامیه تند

4. 2 قاشق غذاخوری روغن را در همان تاوه بریزید. دانه های رازیانه را به آن اضافه کنید. وقتی صدای ترق تروق دانه ها شروع شد پیاز خرد شده را اضافه کنید و تا زمانی که به رنگ قهوه ای روشن شدند ترکیب فلفل سبز، زنجبیل و سیر را اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید.
دستور تهیه خورش بامیه تند

5. سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و بگذارید تا زمانی که روغن از گوجه ها جدا شد بجوشد.
دستور تهیه خورش بامیه تند

6. پودر زردچوبه، فلفل قرمز، نمک و ادویه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
دستور تهیه خورش بامیه تند

7. کشک و پودر گشنیز و زیره و بادام هندی آسیاب شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
دستور تهیه خورش بامیه تند

8. در آخر بامیه ها را اضافه کنید و هم بزنید.
دستور تهیه خورش بامیه تند

9. سپس بگذارید به مدت ۲ الی ۳ دقیقه روی شعله ملایم گاز بپزد.
دستور تهیه خورش بامیه تند

10. گاز را خاموش کنید و خورش را در ظرف دیگری بریزید. روی آن را با برگ گشنیز تزئین کنید و تا زمانی که غذا گرم است سرو کنید.