چگونه شیرازی پلو درست کنیم ؟

مواد لازم:
برنج
ماست نصف پیمانه
زعفران دم کرده 1 قاشق سوپ خوری
شکر
سینه مرغ
پیاز نگینی خرد شده 1 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
تخم مرغ
زرشک
بادمجان دلمه ای 1 عدد
خلال پسته

روش تهیه:
برنج را با مقداری نمک و آب به مدت یک ساعت خیس نمایید.
سپس آن را در آب جوش بریزید، آبکش نمایید و با ماست و زعفران مخلوط کنید.
سینه مرغ را با پیاز و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه و آب روی حرارت قرار دهید تا مرغ پخته شود، آن گاه آن را از آب خارج و ریش نمایید.
حالا تخم مرغ ها را به برنجی که با ماست، زعفران و شکر ترکیب نموده اید، بیفزایید.
کف ظرف پیرکس را چرب کنید، نیمی از برنج را در آن بریزید و روی آن مرغ ریش شده زرشک و بادمجان های خرد و سرخ شده را قرار دهید و خلال پسته بپاشید.
سپس بقیه برنج را روی آن بریزید و با پشت قاشق فشار دهید.
حالا در ظرف را بگذارید و به مدت یک ساعت در فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم شده است، قرار دهید تا برنج دم بکشد و در سطح پایین ظرف طلایی شود.
اکنون پلو را در دیس برگردانید.
انرژی کل: 2700 کیلو کالری
3 پیمانه 1 عدد 3 قاشق سوپ خوری 3 عدد 3 قاشق سوپ خوری 1 قاشق سوپ خوری

منبع: آیه های انتظار