ته چین همبرگر به چه روشی تهیه می شود؟

مواد لازم

برنج                                   یک فنجان

همبرگر                              یک عدد

تخم‌مرغ                             دو عدد

زعفران                               یک چهارم قاشق مرباخوری

ماست                               دو قاشق غذاخوری

روغن                                 یک فنجان

با این مقدار مواد لازم به اندازه یک بشقاب میوه‌خوری از «ته چین همبرگر» خواهیم داشت.

 
مواد لازم برای ته‌چین همبرگر

یک فنجان روغن معادل 100 گرم. یک چهارم قاشق مرباخوری زعفران.
روغنزعفران

یک فنجان برنج تقریباً معادل 130 گرم. دو قاشق غذاخوری ماست معادل 40 گرم.
برنجپلو با ته چین

دو عدد تخم‌مرغ. یک عدد همبرگر آماده طبخ معادل صد گرم.
دو عدد تخم مرغهمبرگر

روش تهیه

یک فنجان برنج را یکی دو ساعت با یک قاشق غذاخوری نمک خیس کرده، سپس در آب جوش ریخته، آبکش می‌کنیم.
ته چین

دو قاشق غذاخوری ماست را هم زده، دو عدد تخم‌مرغ، زعفران آب کرده و کمی نمک به آن اضافه کرده، هم می‌زنیم. سپس پلوی آبکش شده را با آن مخلوط می‌کنیم تا مایه ته‌چین آماده شود.
ته چین

یک فنجان روغن ته یک قابلمه تفلون کوچک (به قطر 15 سانتی‌متر) ریخته، آن را داغ می‌کنیم و نصف مایه ته چین را در آن می‌ریزیم. یک عدد همبرگر آماده طبخ روی آن گذاشته و بقیه مایه ته چین را اضافه کرده، روی آن را با قاشق صاف می‌کنیم. آن را برای حدود نیم ساعت تا 45 دقیقه دم می‌کنیم تا ته‌چین پخته و برشته شود. سپس قابلمه را در یک بشقاب میوه‌خوری برمی‌گردانیم.
ته چین

ته چین آماده پذیرایی می‌باشد. آن را می‌توان با یک گوجه‌فرنگی که به شکل گل رز برش خورده تزئین کرد.

منبع: تبیان