روش پخت کوکو بادمجان کبابی چگونه است؟

مواد لازم

بادمجان                                 2 عدد

روغن                                    نصف فنجان

ماست                                  2 قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ                                4 عدد

زعفران                                 یک چهارم قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل                          به مقدار لازم

 
با این مقدار مواد لازم به اندازه یک ماهیتابه متوسط از «کوکو بادمجان کبابی» خواهیم داشت.

 
مواد لازم برای کوکو بادمجان کبابی

دو عدد بادمجان متوسط حدود 200 گرم معادل چهار قاشق غذاخوری بادمجان کبابی کوبیده شده. چهار عدد تخم‌مرغ
بادمجان کبابیتخم مرغ

چهار قاشق غذاخوری ماست معادل 80 گرم. نمک و فلفل به میزان لازم.
ماستنمک و فلفل

 

یک چهارم قاشق چای‌خوری زعفران. نصف فنجان روغن معادل 50 گرم.
زعفرانروغن

 
طرز تهیه کوکو بادمجان کبابی:

چهار قاشق غذاخوری ماست را هم زده، چهار عدد تخم‌مرغ و زعفران را اضافه کرده، هم می‌زنیم.
کوکو

دو قاشق غذاخوری بادمجان کبابی کوبیده شده، نمک و فلفل را اضافه کرده، همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا مایه کوکو آماده شود.
کوکو

نصف فنجان روغن را در یک ماهیتابه متوسط داغ کرده، مایه کوکو را در آن می‌ریزیم.
کوکو

در ظرف را پنج دقیقه می‌گذاریم تا کوکو کمی سفت شود.
کوکو

کوکو را برش داده، در ظرف را گذاشته تا کوکو کاملاً سفت شود و بعد دوباره روی محل برش قبلی را برش داده ولی در ظرف را نمی‌گذاریم تا قسمت‌های برش خورده سرخ و برشته شود.
کوکو

کوکو را برگردانده تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. اکنون کوکو آماده است. آن را می‌توان با یک گوجه‌فرنگی که به شکل گل رز پیچیده شده است، تزئین کرد. نوش جان
کوکو

کالری موجود در کوکو بادمجان کبابی

مقدار کالری موجود در کل این غذا حدود 820 کیلوکالری می‌باشد.

مقدار کالری موجود در یک تکه کوکو (یک چهارم آن) 205 کیلوکالری می‌باشد.

مقدار کالری موجود در یک هشتم کوکو 100 کیلوکالری می‌باشد.

منبع: تبیان